AcasăPoliticaMinistrul Educatiei: "Nu implicati scolile in campania electorala"

Ministrul Educatiei: „Nu implicati scolile in campania electorala”

Incepand de vineri, 25 aprilie, se intra in campania electorala pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc la sfarsitul lunii mai.

Cu aceasta ocazie, Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a dorit sa traga un semnal de alarma si i-a avertizat pe inspectorii scolari sa nu implice unitatile de invatamant in campania electorala.

In schimb, Pricopie a precizat ca vor fi organizate actiuni de informare privind importanta participarii la vot si despre institutiile europene. Acestea vor fi organizate cu ajutorul unor specialisti si nu a unor oameni politici.

Conform realitateatv.net, Pricopie sustine ca alegerile europarlamentare reprezinta momentul in care „elevii pot sa vada mai bine personajele care reprezinta institutii politice in actiune. Ei pot sa inteleaga ce inseamna competitia dintre cele doua familii politice importante – Partidul Popular si Partidul Socialist European”.

Pricopie s-a laudat si ca fetita lui de 11 ani stie politica aproape la fel de multa ca si el, „cel putin la nivel de personaje politice”.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger