AcasăPoliticaMircea Geoana: "Nu exclud o candidatura la sefia PSD"

Mircea Geoana: „Nu exclud o candidatura la sefia PSD”

Social-democratul Mircea Geoana a anuntat, vineri, ca nu exclude posibilitatea de a redeveni presedintele Partidului din care face parte.

Geoana ramane in memoria romanilor prin esecul inregistrat la alegerile prezidentiale din 2009, dar politicianul bucuresteana nu pare dispus sa renunte la ideea de a deveni primul om in stat.

Astfel, desi a intrat intr-un con de umbra dupa esecul din 2009, Geoana anunta, intr-un interviu acordat pentru DC News, ca nu exclude posibilitatea de a candida, in prima faza, pentru sefia Partidului Social Democrat.

„Nu e neaparat obiectivul meu sa fiu presedinte al partidului, ci mai degraba mi-as propune sa contribui onest la dezvoltarea PSD-ului. Nu exclud insa posibilitatea de a candida pentru sefia PSD. Un lucru este cert. Voi pune umarul la dezvoltarea partidului dintr-o pozitie de responsabilitate. Ramane sa vedem care va fi aceea”, a declarat Mircea Geoana.

Politicianul este de parere ca „ce am avut ca mandat, am dus undeva pana la jumatate. Si cred ca am obligatia sa continuam sa transformam PSD-ul intr-un partid in pas cu vremurile acestea si cu viitorul”.

Geoana spune ca stie cel mai bine situatia prin care trece partidul in conditiile in care „eu am luat partidul in 2005 intr-un moment extrem de complicat si stiu ce inseamna sa conduci un partid in opozitie, cu multe factiuni, cu multi lideri, si eu va spun ca este o munca incredibil de grea. Cred ca acea perioada a fost una din cele mai democratice si cele mai anticipative ca decizii din istoria acestui partid”.

author avatar
Cristi Ionita
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger