AcasăPoliticaMircea Geoana si Vanghelie isi lanseaza noul partid

Mircea Geoana si Vanghelie isi lanseaza noul partid

sursa foto: gds.ro

Mii de oameni participa duminica, la Romexpo, la lansarea noului partid politic condus de Mircea Geoana si Marian Vanghelie.

sursa foto: gds.ro

Cei doi au fost exclusi de curand din Partidul Social Democrat si au decis sa formeze un nou PSD ca raspuns la gruparea politica pe care o conduce actualul premier, Victor Ponta.

Lansarea lui Geoana si Vanghelie a fost primita cu urale. Primarul sectorului 5 se lauda ca PSD-ul celor doi va avea mai multi adepti decat partidul lui Victor Ponta, in timp ce Mircea Geoana a anuntat ca „initiativa noastra, pentru un nou partid social democrat, va schimba majoritatea astfel ca in curand vom avea un nou Guvern cu un nou premier”.

Alaturi de cei doi s-au aflat parlamentari importanti precum Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tataru sau Catalin Croitoru.

Mircea Geoana a precizat ca „vom avea o exprimare extrem de energica si consistenta in Parlament si in Camera Deputatilor, imediat dupa 1 Februarie, si dupa ce vom avea o motiune de cenzura de succes, in conditiile in care exista o coalitie intre noul PSD si nou PNL, in care stim ce proiect propunem romanilor”.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger