AcasăPoliticaMitingul lui Iohannis a paralizat Timisoara

Mitingul lui Iohannis a paralizat Timisoara

Peste 10.000 de persoane au participat, vineri seara, la un miting organizat la Timisoara cu ocazia prezentei in oras a lui Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal.

Liderul ACL si-a lansat autobiografia la Casa Adam Muller Guttenbrunn, iar apoi a tinut un discurs in centrul Timisoarei.
Cu aceasta ocazie, traficul din Timisoara a fost practic paralizat, politistii fiind obligati sa inchida circulatia pe mai multe strazi din cauza numarului mare de participanti care s-au deplasat cu masinile personale catre miting.

Printre altele, Klaus Iohannis a anuntat, conform tion.ro, ca „prin candidatura mea la alegerile prezidentiale, societatea romaneasca demonstreaza ca este mai buna decat renumele ei altfel nu ar fi desemnat un membru al minoritatii germane, care nu este ortodox, la Presedintia Romaniei”.

Iohannis le-a solicitat banatenilor sa-l voteze inca de la primul tur de scrutin, respectiv din 2 noiembrie, si le-a promis ca va sarbatori impreuna cu acestia instalarea sa in functia de nou presedinte al Romaniei.

Iohannis a fost insotit la Timisoara de Vasile Blaga, presedintele PDL, de Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si Finantelor, si de Mihai Ungureanu, fost premier si fost sef al SIE.

author avatar
Cristi Ionita
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger