AcasăPoliticaMonica Iacob Ridzi, transferata de la Cluj la spitalul penitenciar Jilava

Monica Iacob Ridzi, transferata de la Cluj la spitalul penitenciar Jilava

Fostul ministru al Tineretului si Sportului va ajunge la spitalul penitenciar Jilava. Motivand ca se simte rau, Monica Iacob Ridzi a solicitat sa fie transferata de la Gherla la aceasta unitate medicala cu regim de detentie.

Monica Iacob Ridzi a parasit luni sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, din Cluj, unde a ajuns ca urmare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie. De altfel, inca de la incarcerarea sa, atat avocatul, cat si sotul fostei sefe de la Ministerul Sportului au declarat ca starea de sanatate a Monicai Rizdi s-a inrautatit, aceasta suferind de mai multe boli, lucru pe care insasi politiciana in varsta de 37 de ani il anuntase, intr-o postare pe blogul sau, inainte sa afle sentinsta Instantei Supreme. „Din pacate acesti ultimi 6 ani din viata si-au pus amprenta definitiv asupra vietii si familiei mele. Sunt 6 ani in care bolile pe care le aveam s-au agravat si au aparut si altele noi. Sunt 6 ani in care am alergat intre spitale, avocati, experti, instanta si iar spitale…”, scria fostul ministru democrat-liberal.

Va amintim ca pe 16 februarie, Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare, in dosarul in care a fost acuzata de acatre procurorii DNA de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea, la inceputul lunii mai a anului 2009, a unor manifestari prilejuite de “Ziua Tineretului”. Cum decizia Instantei Supreme a fost una definitiva, Ridzi s-a predat, fiind apoi incarcerata la sectia exterioara a penitenciarului clujean Gherla.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger