AcasăPoliticaNastase ii pune piedica lui Ponta in Parlament

Nastase ii pune piedica lui Ponta in Parlament

Ca de la mentor la discipol, Adrian Nastase il invata pe Victor Ponta cum sa-si rupa gatul, politic vorbind.

Adrian Nastase il atrage pe actualul premier intr-o capcana

Fost premier si lider al PSD, Adrian Nastase stie din experienta cum este sa fii tradat de colegi si parteneri de guvern.  A trait acele vremuri si a inteles ca atat conservatorii si udemeristii, dar mai ales social-democratii au ipocrizia in sange. Constient de faptul ca de „armata” lui Victor Ponta ar putea sa se aleaga praful pana in 2015, Nastase il sfatuisete pe premier sa ceara inca o data „binecuvantarea” Parlamentului. „Pentru inceputul sesiunii parlamentare ( februarie 2015), ar fi important sa se ceara un vot de incredere in Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentala, astfel incat toate semnele de intrebare legate de autoritatea si legitimitatea formulei guvernamentale si a majoritatii parlamentare sa fie spulberate printr-un vot in Parlament. Daca nu, nu”, a  precizat Adrian Nastase.

Victor Ponta ar putea fi „evacuat” de la Palatul Victoria in 2015

Practic, fostul lider PSD il indeamna pe pupilul sau sa se sinucida politic, in direct, in plenul Parlamentului. Asta in conditiile in care Nastase este la curent cu intentiile liberaliilor, care incearca sa formeze o noua majoritate pana la inceputul lui 2015. Strategie confirmata chiar de presedintele PNL Klaus Iohannis. „Este nevoie de o schimbare de Guvern, pentru ca Guvernul pe care il avem acxum este pur si simplu ineficient. Este clar ca nu este suficient sa-mi doresc sa avem alt Guvern. In anul 2015 este foarte posibil sa avem o schimbare a raporturilor in Parlament. Se schimba raportul puterilor.  Este posibil ca in 2015 sa ajungem la alta majoritate in Parlament. Formatiunile din parlament isi pot schimba optiunile” a mai afirmat Iohannis.

Monica Macovei il bombardeaza pe premier cu plangeri penale

Europarlamentarul Monica Macovei a depus la Parchetul General o noua plangere penala  impotriva celor care, in opinia acesteia, i-au impiedicat pe romanii din strainatate sa voteze la alegerile din 16 noiembrie. „Cei vinovati trebuie sa plateasca, iar astfel de lucruri nu trebuie sa se mai intample niciodata”, a precizat Macovei. Fost candidat la presedintie, Monica Macovei a mai depus si pe 5 noiembrie o plangere impotriva premierului Victor Ponta si a ministrilor Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici.

[poll id=”888″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.950 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger