AcasăPoliticaNicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul

Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul

Renunta la o functie, pentru a prelua o alta. Si ca sa evite orice risc de a ajunge in conflict de interese, a decis sa plece din ASB.

Aspirant la fotoliul de primar general, insa clasat pe locul doi in cursa din 5 iunie, castigata de pesedista Gabriela Firea, Nicusor Dan – candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul- ajunge in ipostaza de consilier general. Noua ipostaza l-a facut, asadar, sa renunte la a face parte din ONG-ul pe care l-a infiintat si condus pana acum- Asociatia Salvati Bucurestiul (ASB).

Predarea si preluare ade stafeta au avut loc in cursul acestei zile, anuntul in acest sens fiind facut de Nicusor dan insusi, pe o retea de socializare. „Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele. (…) Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania, a scris politicianul, matematician de profil, pe Facebook.

sursa foto: facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti

author avatar
Cristina Stefan
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger