AcasăPoliticaNicusor Dan, de acord cu sondajul propus de Predoiu

Nicusor Dan, de acord cu sondajul propus de Predoiu

Subliniind ca prin acest pas nu inseamna ca e gata sa-si indemne sustinatorii sa-l voteze pe Predoiu, Nicusor Dan a acceptat provocarea ca numele sau si al liderului PNL Bucuresti sa figureze intr-un sondaj, care sa desemneze care dintre candidatii de dreapta ar avea mai multe sanse sa invinga aspirantul social-democrat la sefia Primariei Capitalei, in speta pe Gabriela Firea.

„Alegatorii mei sunt oameni care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Primaria Capitalei, patronate si de PSD si de PNL. In numele lor spun aici, declar – n-o sa ma retrag din aceasta campanie si sub nicio conditie nu o sa propun bucurestenilor sa il voteze pe domnul Predoiu”, a declarat seara trecuta candidatul USB la Primaria Capitalei, intr-o dezbatere la Televiziunea Publica.

In ciuda acestei expuneri, Nicusor Dan a precizat apoi ca, in numele electoratului sau, care ar vrea ca social-democratii sa nu ajunga sa obtina aceasta functie, e gata sa accepte propunerea inaintata, in urma cu doar cateva zile, de actualul candidat liberal la Primaria Generala, in privinta sondajului cu pricina. „Sunt gata ca o mare casa internationala de sondaj sa faca un sondaj supravegheat de USB si PNL, astfel incat bucurestenii sa stie cine are sanse mai mari s- invinga pe doamna Firea”, a explicat Nicusor Dan.

Catalin Predoiu

Anuntul nu avea cum sa nu il multumeasca pe Catalin Predoiu. „Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucurestenilor, dar ma bucura faptul ca exista o deschidere in aceasta directie si eforturile din ultimele zile au dat rezultate”, a precizat liberalul, prezent, de asemenea, in studioul TVR, alaturi de alti candidati in aceatsa cursa, la emisiunea cu pricina.

O reactie dupa anuntul lui Dan a venit, chiar seara trecuta, si din directia co-presedintelui PNL. „Ma bucur ca Nicusor Dan a acceptat propunerea PNL si a lui Catalin Predoiu de a face un sondaj sa vedem cine sta mai bine pentru a invinge PSD la capitala! Dupa acest sondaj dreapta trebuie sa fie unita si sa voteze util!”, a notat Alina Gorghiu pe contul sau de Facebook.

sursa foto: facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger