AcasăPoliticaNoi emotii pentru Elena Udrea. Asteapta decizia Instantei Supreme: Nu sunt chiar...

Noi emotii pentru Elena Udrea. Asteapta decizia Instantei Supreme: Nu sunt chiar cu ochii inlacrimati. Imi reprosez multe, dar ce mai conteaza?

O noua zi grea pentru Elena Udrea. Dupa ce a venit dis de dimineata la sediul Instantei Supreme, unde s-a judecat cererea DNA privind arestarea preventiva a fosutlui ministru, in dosarul „Gala Bute”, si a stat de vorba cu magistratii, deputatul PMP a plecat catre locuinta sa, unde asteapta verdictul judecatorilor, care au ramas in pronuntare.

Ajunsa la Inalta Curte cu putin inainte de ora 8, Udrea a parasit sediul Curtii Supreme in jurul orei 9.40, anuntand ca merge acasa. Inainte de a merge, insa, la apartamentul sau, avand in vedere ca se afla plasata in regim de arest la domiciliu, in „dosarul Microsoft”, Udrea a povestit ca a vorbit in fata Instantei despre perioada in care a fost in fruntea Ministerului dezvoltarii regionale si Turismului si despre lucrurile pe care le-a facut in calitate de ministru.

„A trebuit sa vorbesc despre lucrurile pe care le-am facut ca ministru si despre care eu sunt mandra. (…) Imi pare ca lucrurile acestea sunt puse sub semnul intrebarii din cauza unora care n-au reusit sa inteleaga care a fost rolul lor intr-un minister, nici care a fost”, a marturisit Udrea.

Multi au remarcat ca i-a fost mai greu sa-si gaseasca vorbele si nici nu mai avea vreo urma de zambet pe chip, cum s-a intamplat zilele trecute, semna ca nu suporta tocmai usor aceasta perioada. Mai mult, Udrea a parut la un moment dat ca are lacrimi in ochi. „Nu sunt chiar cu ochii inlacrimati, dar este trist sa vezi ca lucrurile pe care le-ai facut cu buna credinta sunt puse sub semnul intrebarii de oameni care au fost acolo si stiu exact cate am facut si cate mi-as fi dorit sa schimb„, a afirmat deputatul pentru care DNA cere o noua arestare preventiva, pentru 30 de zile, de aceatsa data in dosarul „Gala Bute”.

Fosta sefa a Dezvoltarii si Turismului a insistat asupra faptului ca, dupa parerea sa, a fost un ministru bun, chiar daca, in calitate de om politic, a facut si erori. „Daca in calitate de om politic am facut multe greseli (…) sunt una dintre cei care sustin ca trebuie schimbate lucrurile si cadrul legislativ (…), dar ca ministru am fost un ministru bun (…) Imi reprosez multe, dar ce mai conteaza? Fiecare raspunde pentru ceea ce face„, a afirmat Udrea, sustinand, insa, ca nu ii pare rau ca a avut incredere in anumiti oameni.

Nu in ultimul rand, deputatul a revenit la ideea denunturilor, exprimata si in cursul zilei precedente. „E o situatie, astazi, creata de noul Cod Penal in care oricine face un denunt (..) astazi este extrem de bine rasplatit lucrul acesta. (…) Oricine face un denunt, fie el dovedit fraudulos (…) beneficiaza de masuri preventive usoare – control judiciar sau nici macar luarea de masuri preventive – si atunci oamenii sunt tentati, mai ales cei cu caracterul slab, sa faca denunturi frauduloase„, a detaliat fosta sefa a PMP.

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger