AcasăPoliticaNorica Nicolai: PSD, handicapul lui Ponta

Norica Nicolai: PSD, handicapul lui Ponta

Dupa Crin Antonescu, a venit si randul Noricai Nicolai sa vorbeasca despre inlaturarea lui Victor Ponta din fruntea guvernului. In opinia acesteia, nu PNL-ul este marea problema a premierului, ci propriul lui partid.

In opinia Noricai Nicolai, PSD-ul a devenit slabiciunea lui Victor Ponta

In ciuda declaratiilor optimiste ale liberalilor, europarlamentarul Norica Nicolai nu crede ca acestia vor reusi prea curand sa formeze o noua majoritate. „Inainte de o motiune de cenzura, ar fi nevoie de un raspuns de viziune foarte bine argumentat.  Stim ce hibe are Guvernul Ponta, stim si ce plusuri are. (…) Schimbarea guvernului probabil va fi un proiect care va fi urmarit de liderii PNL. Nu il vad foarte rapid indeplinit. Cert este ca, cel putin in perioada actuala, Romania are nevoie de stabilitate si de institutii care sa creeze aparenta ca functioneaza, pentru ca eu am, aproape convingerea, ca in Romania in momentul de fata nu prea mai functioneaza foarte multe institutii”, a afirmat Nicolai, citata de psnews. In context, aceasta a aratat ca pericol pentru Ponta vine mai degraba dinspre PSD.

Victor Ponta

„Cea mai mare vulnerabilitate a Guvernului Ponta este PSD si ceea ce se intampla in PSD in momentul de fata”, a mai spus vicepresedintele ALDE.

Predoiu nu are stofa de premier

Cum „evacuarea” lui Victor Ponta din Palatul Victoria implica automat si nominalizarea unui alt premier, Norica Nicolai  nu ascunde ca aici opozitia are probleme serioase. „Eu nu vad variante nici la PNL, nici la PDL. Eu pe Catalin Predoiu nu-l consider o varianta, pentru ca principala provocare a vremurilor, sigur este justitia, dar domnul Catalin Predoiu si-a dovedit limitele ca ministru de Justitie. A avut un mandat foarte lung, i-ar fi permis acest mandat sa avem procese mai scurte, mai bine probate, mai putin realizate public, mai mult profesionalism in structurile ministerului de Justitie”, a precizat Nicolai, subliniind ca Romania are nevoie de „un premier cu o istorie economica de management in spate si cu foarte multa deschidere”.

author avatar
Adelina Ionicel
790 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger