AcasăPoliticaNoul ministru al Culturii anunta ca "in curand" va fi instalat un...

Noul ministru al Culturii anunta ca „in curand” va fi instalat un manager interimar la Opera

Noua sefa de la Ministerul Culturii pare sa nu vrea sa iroseasca timp pretios, cel putin cand a fost vorba sa isi prezinte planurile si obiectivele pentru noua functie.

In acest sens, a organizat o conferinta de presa la doar o zi de cand a depus juramantul in noua functie, in cadrul careia a pus accentul, printre altele, pe faptul ca ar vrea ca situatia de la Opera Nationala sa isi gaseasca solutionare cat mai rapid posibil.

In acest sens, Corina Suteu a precizat ca vrea sa numeasca un manager interimar la aceasta institutie de cultura „cat de curand”, fara sa avanseze un nume in acest sens, desi in ultimele zeci de ora s-a vehiculat faptul ca regizorul si coregraful Beatrice Rancea – actualul manager al Operei din Iasi- ar fi favorit la preluarea acestei functii. „Opera Nationala va avea, in curand, un manager interimar (…) Situatia de la Opera este, deocamdata, intr-o stare de echilibru. (…) As prefera sa folosesc acest context pentru a provoca printr-un nou management la Opera Nationala o adevarata avansare si evolutie”, a precizat succesoarea lui Vlad Alexandrescu la conducerea Ministerului Culturii.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger