AcasăPoliticaOFICIAL! Kelemen Hunor si-a depus candidatura la Presedintie

OFICIAL! Kelemen Hunor si-a depus candidatura la Presedintie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, luni, candidatura pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie.

Insotit de alaiul sau din UDMR, Kelemen Hunor a depus semnaturile de care avea nevoie la Biroul Electoral Central. Liderul UDMR a precizat ca isi va baza campania electorala pe respect.

Conform B1 TV, Kelemen Hunor a anuntat ca principalul sau obiectiv este ca Romania sa devina o tara respectata in regiune si o tara puternica in cadrul Uniunii Europene.

Kelemen Hunor a mai spus ca, in opinia lui, „Romania beneficiaza de toate parghiile si atuurile necesare pentru a deveni o tara puternica si pentru a deveni o tara care sa aiba un cuvant greu de spus in cadrul Uniunii Europene”.

In legatura cu celebrul proiect pentru autonomia Tinutului Secuiesc, Kelemen Hunor a afirmat ca, deocamdata, vorbim despre un proiect neconstitutional si ca liderii UDMR nu au cerut ajutorul Ungariei in aceasta privinta.

Kelemen Hunor este presedintele UDMR din februarie 2011, dar a candidat si la alegerile prezidentiale din 2009, cand a obtinut 3,83% din voturi.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger