AcasăPoliticaOprea il trece pe Dragnea de la vin rece la ceai fierbinte

Oprea il trece pe Dragnea de la vin rece la ceai fierbinte

Cand Liviu Dragnea era doar aspirant la titlul de presedinte interimar al PSD, vicepremierul Gabriel Oprea l-a cinstit cu un vin bun, cu gheata. Acum cand responsabilitatile lui Dragnea sunt mult mai mari, „prietenul” Oprea il baga la regim. „Putem sa bem si ceaiuri fierbinti”, a explicat liderul UNPR.

Gabriel Oprea nu isi mai strica vinul pe Liviu Dragnea

Desi a sustinut-o pe Rovana Plumb pentru sefia interimara a PSD, Gabriel Oprea pare ca s-a impacat cu ideea ca la butoanele partidului s-a instalat Liviu Dragnea. „Respect decizia PSD, care in mod categoric i-a dat votul lui Liviu Dragnea. Suntem prieteni de peste 15 ani, putem bea si vinuri reci si ceaiuri fierbinti, important este ca aceasta coalitie de guvernare sa se axeze si mai mult pe guvernare. Guvernarea Ponta este buna, actuala coalitie este solida, merg la BPN-ul PSD unde am fost invitat si cred ca aceasta coalitie este din in ce mai puternica”, a afirmat Oprea, care a tinut sa-si reafirme din nou sustinerea pentru actualul premier.

Liviu Dragnea

„Victor Ponta este un bun prim-ministru. Avem o guvernare buna pentru Romania si romani”, a declarat liderul UNPR. Mai mult, acesta s-a pus in slujba lui Ponta pe o perioada nedeterminata. „Daca Victor Ponta hotaraste, pot sa preiau pentru o anumita perioada bine definita atributiunile de premier interimar, am mai facut-o, mi-am facut datoria. Depinde de el. Prim-ministru al Romaniei, repet, pentru a mia oara, este domnul Victor Ponta”, a conchis Gabriel Oprea.

author avatar
National
1.160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger