AcasăPoliticaOprea nu comenteaza "zvonul" aparut in presa, in privinta tezei sale de...

Oprea nu comenteaza „zvonul” aparut in presa, in privinta tezei sale de doctorat

In fata zvonurilor prezentate in media „pe surse”, in privinta unui eventual verdict pe marginea tezei sale de doctorat si a suspiciunilor de plagiat ajunse in atentia expertilor, fostul vicepremier alege varianta „no comment”, preferand sa astepte sa afle anuntul oficial din directia Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare -CNATDCU.

Care anunt va veni peste cateva zile, mai precis pe 1 ale lunii viitoare. Atunci se va afla oficial ce anume au concluzionat spcialistii din cadrul forului in privinta banuielilor ce planeaza asupra lucrarii ce poarta semnatura fostului sef al MAI si, totodata ex-vicepremier pe securitate nationala din Guvernul Ponta, prezentata in urma cu peste un deceniu si jumatate.

Intre timp, Oprea da de inteles ca nu pleaca urechea la precizari „pe surse”. „Aflu din presa ca o comisie din CNATDCU ar fi stabilit ca lucrarea de doctorat pe care am sustinut-o in 2000 ar fi plagiat. Nu am mai multe informatii decat cele date ”pe surse” de anumiti jurnalisti. Prin urmare, nu am ce comentarii sa fac in cazul acestui zvon. Deocamdata, singura informatie valida si oficiala este hotararea din 2015 a Consiliului National de Etica, in care scrie negru pe alb ca ”suspiciunile de plagiat nu se confirma”.”, noteaza fostul ministru pe contul sau oficial de Facebook.

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger