AcasăPoliticaOprescu vrea sa-i traga la bordura pe primarii de sector

Oprescu vrea sa-i traga la bordura pe primarii de sector

Daca ar fi dupa el, Sorin Oprescu i-ar lasa si maine pe primarii de sectoare fara un ban, si asta dupa ce i-ar ”degrada” la rangul de viceprimari.

Bucurestiul nu poate functiona bine in actuala formula administrativa (care prevede un primar general si sase de sector), sustine sus si tare Sorin Oprescu. Care viseaza cu ochii deschisi la un buget consolidat (aflat evident la mana lui) si transformarea celor sase edili de sector in tot atatia locotenenti, dependenti de sumele puse la dispozitie de primarul general: ” ”Nu exista o alta cale din moment ce astia 6 sunt voievozi. Dupa 2012, in unii s-au trezit o serie intreaga de frustrari. Nu mi-am permis decat sa le atrag atentia si, recunosc, sa-i pocnesc dupa lege (…) Nu poate sa functioneze acest oras intr-o coordonare deplina, amiabila, desteapta, decat intr-un buget consolidat. Este necesara o reconstructie a administratiei astfel incat primarul general sa fie coordonatorul unui buget general consolidat, impartit fiecarui sector, cu putere a primarilor, care devin viceprimari si care au dreptul de veto”.

Sorin Oprescu se gândește cum să-i jumulească pe primarii de sector de orice atribuții

Oprescu are probleme nu doar cu primarii de sectoare, ci si cu consilierii municipali, in carca carora arunca nerealizarea proiectelor sale: ”Toate proiectele de asfaltare, reparatii, o singura data pe an sunt supuse CGMB ca buget echilibrat. Ei ti-l dezechilibreaza prin dorintele personale ale unora, in functie de majoritate”.

Orban intentioneaza sa-l scape pe Oprescu de toate durerile de cap

Fost viceprimar al Capitalei in perioada 2004 – 2007, liberalul Ludovic Orban jinduieste acum la fotoliul ocupat de Sorin Oprescu. ”La Consiliul National al PNL se vor stabili niste criterii si in functie de acestea, cu siguranta ca iau in calcul aceasta varianta a candidaturii la Primaria Capitalei”, si-a confirmat Orban intentia de a-l lasa fara job pe independentul Oprescu.

 

author avatar
Simona Badulescu
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger