AcasăPoliticaOprisan ingroasa randurile PNL-ului

Oprisan ingroasa randurile PNL-ului

Deputat UNPR de Vrancea pana ieri, Florin Secara a intors spatele Puterii si a trecut in tabara Opozitiei. Unde de altfel se afla si fostii lui colegi din PDL.

 

Pentru ca nu-l suporta pe Marian Oprisan, deputatul Florin Secara a plecat din UNPR la PNL

Odata luat ”buletinul” de liberal, Florin Secara a declarat ca a plecat din UNPR din cauza pesedistului Marian Oprisan (presedintele Consiliului Judetean Vrancea) – pe care Secara il descrie ca pe un ”rebut al tranzitiei” si ”simbol al smenului politic”. ”Oprisan nu are cum sa fie un politician de viitor, el este una dintre cele cincizeci de umbre ale tranzitiei post-comuniste din Romania. Cetatenii din Vrancea merita o viata decenta, ei au dreptul sa priveasca si dincolo de Oprisan. Eu raman consecvent, adica o sa continui sa fiu in opozitie fata de presedintele Consiliului Judetean Vrancea”, a decretat Florin Secara. Iritat de atac, Marian Oprisan il ameninta pe Secara cu tribunalul.

Cand e vorba sa-si spele onoarea, Marian Oprisan se duce de buna voie la tribunal

”Ce sa comentez eu despre un deputat care a trecut prin cinci partide politice, cu un limbaj trivial pe care nu il suporta nici macar hartia. Ceea ce pot sa va spun este ca evident o sa il chem in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia civila, pentru a da socoteala in ceea ce priveste afirmatiile facute pentru ca nu are imunitate pentru un asemenea limbaj”.

author avatar
Simona Badulescu
2.160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger