AcasăPoliticaOrdin pe frontul de dreapta: Omorati PSD-ul!

Ordin pe frontul de dreapta: Omorati PSD-ul!

Dupa ce si-au disputat o perioada de timp statutul de lider al opozitiei, Crin Antonescu si Traian Basescu au decis sa-si uneasca fortele pentru o cauza comuna: anihilarea PSD-ului cu Victor Ponta cu tot.

Social-democratii si-au facut multi dusmani

Nici promisiunile facute alegatorilor in anii precedenti, nici viziunile complet diferite si nici acuzatiile pe care si le-au adus de-a lungul timpului nu mai au vreo importanta cand vine vorba de lupta impotriva PSD-ului. Satui sa tot vada rosu in fata ochilor, Antonescu si Basescu sunt gata sa-si dea oficial mana pentru a-i rade pe social-democrati de pe harta politicii. Primul pas a fost facut de liderul PNL, care a adus deja in discutie formarea unei aliante anti-PSD. „Indiferent cate lucruri ii despart pe cei care nu sunt astazi cu PSD, este o chestiune de rationalitate politica si de instinct de conservare democratica sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei”, a explicat Crin Antonescu.

Crin Antonescu le-a pus gand rau fostilor aliati din PSD

Afirmatiile liberalului s-au dovedit a fi muzica in urechile presedintelui Traian Basescu. ”Nu conteaza ce program avem, conteaza sa blocam accesul PSD la Cotroceni”, a plusat seful statului, precizand ca miza alegerilor din toamna este Romania. „Ponta este deja in campanie. Eventualul candidat al dreptei are un handicap ca va intra din iulie, macar sa fie unul sustinut de toti. Este esential ce a spus Crin Antonescu (…) nu are importanta ce program avem, ci sa fim hotarati sa blocam accesul PSD la functia prezidentiala. Sa fie o simpla alianta anti-PSD, sa blocheze ajungerea la toate parghiile puterii a PSD si a lui Victor Ponta”, a completat Traian Basescu.

[poll id=”747″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger