AcasăPoliticaParlamentarii au votat legea antifumat, dar vor sa fumeze la locul de...

Parlamentarii au votat legea antifumat, dar vor sa fumeze la locul de munca!

O situatie care pe multi i-a cam pus pe ganduri – tocmai senatorii vor sa gaseasca un loc pentru fumat, de vreme ce ei au fost si primii alesi ai neamului care votat aceasta initiativa legislativa?

Insa desi intr-o prima faza informatia i-a bulversat pe cei care au auzit, intr-o doara, ca la Camera superioara a Parlamentului se cauta solutii pentru gasirea unui loc de fumat, lucrurile au devenit cu mult mai clare cand s-a lamurit faptul ca se cauta un loc cu terasa, tocmai pentru ca alesii fumatori sa respecte legea in cauza.

De altfel, insusi presedintele Senatului a facut cateva precizari esentiale in aceasta privinta: exista o propunere venita din partea unui ales al neamului care face parte din aceasta Camera in privinta transformarii unui astfel de spatiu care are terasa- de catre fumatorii care vor sa fumeze in cladirea Legislaticului. „Unul din colegii senatori a venit cu o propunere sa mutam (…) unul din bufetele pe care le avem, din amplasamentul existent, acolo unde exista si o terasa – ca sa permitem celor care sunt fumatori sa respecte legea  – sau sa nu incalce legea, mai bine zis”, a explicat Tariceanu.

Va reamintim ca legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise intra in aplicare undeva la mijlocul lunii viitoare.

author avatar
eNational
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger