AcasăPoliticaPC-PLR s-a imbogatit cu sase senatori independenti

PC-PLR s-a imbogatit cu sase senatori independenti

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat ca sase senatori independenti au aderat la grupul parlamentar PC-PLR.

Cei sase senatori independenti care au aderat la grupul parlamentar PC-PLR sunt Calin Popescu Tariceanu, Sorin Iliesiu, Daniel Barbu, Liviu Pasca, Petru Ehegartner si Nicolae Nasta.

Informatia a fost confirmata de conservatorul Dumitru Pelican, acesta sustinand ca „cei sase independenti, impreuna cu senatorii grupului PC, au realizat un protocol, iar grupul nostru se cheama acum Grupul liberal-conservator PC-PLR”.

Conform b365.ro, mutarea a fost atacata in termeni duri de liderul grupului PDL, Dumitru Oprea, acesta sustinand ca grupul PC nu-si poate schimba denumirea.

„Dupa alegerile din 2012 noi am inregistrat grupuri politice in functie de doleantele celor care au pornit o fuziune, o alianta electorala sau mergand pe grupuri politice. Grupul Partidului Conservator nu poate să isi schimbe numele. Grupurile sunt definite. Nu poate sa isi schimbe numele pe intregul mandat”, a spus Oprea.

In schimb, Puiu Hasotti, liderul PNL, a solicitat liderilor PC-PLR sa spuna in baza carui articol s-a operat modificarea denumirii grupului PC.

author avatar
Cristi Ionita
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger