AcasăPoliticaPesedistele si-au ales sefa: Viorica Dancila, in fruntea OFSD

Pesedistele si-au ales sefa: Viorica Dancila, in fruntea OFSD

Sefa delegatiei pesediste din Parlamentul European, Viorica Dancila, cea care preluase, in primavara, interimatul in fruntea Organizatiei Femeilor Social Democrate (OFSD) a fost reconfirmata, practic, in functie, in cadrul Conferintei Nationale a OFSD.

Cea care a facut publica recenta decizia a fost Gabriela Firea. Purtatorul de cuvant al PSD a ales sa o felicite pe colega sa, pe Facebook, pentru faptul ca a primit dovada de incredere din partea colegelor sale social-democrate. „Felicitari Viorica Dancila pentru misiunea incredintata astazi, de catre colegele noastre, de a fi presedinta doamnelor social democrate!”, suna mesajul postat, in urma cu mai putin de o ora, pe reteaua de socializare de catre senatoarea PSD.

(sursa foto: captura Facebook/Gabi Firea)

Desemnata, interimar, la finele lunii martie, de catre Comitetul National al Organizatiei de Femei a partidului in aceasta functie, odata ce predecesoarea ocupanta a fotoliului de lider al forului a fost aleasa presedinte al Consiliului National al PSD, Dancila si-a pastrat, asadar, aceasta functie. Ii succeda, astfel, Rovanei Plumb, ministrul Muncii si Protecitie Sociale, cea care a ocupat aceasta functie timp de aproape zece ani.

author avatar
Cristina Stefan
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger