AcasăPoliticaPesedistii i-au dat papucii lui Dragnea

Pesedistii i-au dat papucii lui Dragnea

Jenati de jerpeliturile cu care umbla incaltat actualul si viitorul lor presedinte, pesedistii au pus mana de la mana si i-au cumparat o pereche de pantofi lui Liviu Dragnea.

Colegul Zgonea priveste cu jind la pantofii de presedinte plin ai lui Liviu Dragnea

La o saptamana dupa ce Dragnea a aparut pe scena conferintei judetene a PSD Teleorman cu pantofii rupti, pesedistii suceveni l-au daruit cu o pereche de ”umblatori” noi. ”Aveti drum lung si greu de facut”, a justificat gestul liderul PSD Suceava, Catalin Nechifor. Desi surprins, acesta a primit cu placere darul, ba chiar a facut si o aluzie la celebra zicere cu datul papucilor: ”Intr-adevar, eu merg foarte mult pe teren si pantofii se cam uzeaza. Nu am de ce sa ma ascund, am rupt multi papuci si chiar aveam nevoie”. Cum a ajuns sa sufle si-n iaurt de cand cu problemele sale penale, Dragnea s-a interesat imediat daca pretul ii permite sa pastreze pantofii, sau trebuie sa-i declare, pe post de cadou, conform legii: ”Sper ca pretul este sub 350 de euro, altfel trebuie sa-i declar. O sa-i port, o sa ma incalt cu ei la congres. Am rupt multe perechi de pantofi in anii de cand fac politica”.

”Nu l-am finantat pe Basescu!”

Acuzat de fostul presedinte al PSD Teleorman, Teodor Nitulescu, ca l-a sponsorizat pe sest pe Traian Basescu in timpul campaniei pentru prezidentialele din 2009 (cand candidat al PSD a fost Mircea Geoana – n.r.), Liviu Dragnea a catalogat totul drept ”minciuni sfruntate” spuse de ”un infractor care inca circula liber”. ”Cei care sunt din Teleorman il stiu (pe Teodor Nitulescu – n.r.) si isi pun de foarte multe ori intrebarea de ce acesta mai circula liber. Despre campania domnului Traian Basescu, cei care verifica finantarile de campanie trebuie sa spuna cine l-a finantat. Eu sub nicio forma”, a protestat Dragnea.

Poarta PSD se redeschide pentru Catalin Ivan

Dupa atacuri reciproce, meciul Catalin Ivan – Liviu Dragnea pare sa se termine cu o remiza in urma careia Ivan va fi ”recuperat” de PSD. Culmea, la reapropierea celor doi pesedisti a contribuit din plin Traian Basescu, care a sustinut ca Ivan ar fi fost ”presedintele ideal pentru PSD”. Cum insa idealul nu poate fi atins prin definitie, Dragnea ramane seful social-democratilor, dar un sef gata sa redeschida portile partidului pentru Catalin Ivan: ”Este un tanar care, in opinia mea, trebuie sa fie recuperat pentru partid, care se pare ca are o activitate foarte buna ca si europarlamentar. Da, o sa am o discutie cu el, cred ca poate avea un viitor serios in partid”. ”Ma bucura declaratia lui Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere nu am plecat niciodata. Am fost intr-o procedura de transfer prelungit. Mi se pare normal sa redevin membru activ in PSD”, nu a intarziat Ivan sa-si manifeste incantarea.

author avatar
Simona Badulescu
1.877 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger