AcasăPoliticaPesedistii se revolta impotriva ”stranierilor” de la PDL

Pesedistii se revolta impotriva ”stranierilor” de la PDL

Venita imediat dupa desemnarea lui Darius Valcov in fruntea Ministerului Bugetului, numirea unui alt ex-pedelist, Dan Carlan, ca prefect al Iasiului i-a facut pe pesedisti sa dea in fiert.

Pesedistii sunt furiosi din cauza numirii fostilor pedelisti Dan Carlan si Darius Valcov (foto jos) in fruntea Prefecturii Iasi, respectiv Ministerul Bugetului

Promovarea ”veneticului” Carlan a provocat atata zarva in PSD Iasi incat liderul local, social-democratul Gheorghe Nichita, s-a vazut nevoit sa convoace o sedinta pentru a mai potoli apele. Care insa tot involburate raman, in conditiile in care pesedistii isi amintesc prea bine cum actualul lor coleg, pe vremea cand era senator PDL, dadea cu ei de pamant si ”facea circ” ori de cate ori se putea. Animozitatile istorice au si determinat mentinerea lui Dan Carlan intr-un con de umbra dupa trecerea la PSD, pesedistii ieseni nefiind dispusi sa-l absolve de pacate pe fostul adversar. De aceea nici nu reusesc sa priceapa numirea lui Carlan in fruntea Prefecturii, mai ales ca este a doua functie importanta care le zboara de sub nas in doar cateva zile, prima fiind cea de ministru al Bugetului – pe care Victor Ponta a considerat de cuviinta sa i-o dea fostului democrat-liberal Darius Valcov. Fara doar si poate, proverbiala disciplina de partid va pune pana la urma batista pe tambalul vocilor social-democrate revoltate. Frustrarea insa va ramane, iar acest sentiment ar putea dauna rezultatului alegerilor prezidentiale. S-a intamplat in 2004, cand mai multi social-democrati au tinut sa-si plateasca politele stranse in contul candidatului Adrian Nastase si s-ar putea intampla si in 2014, cand candidatul PSD este Victor Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
897 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger