AcasăPoliticaPMP acuza: PNL si PSD mimeaza preocuparea fata de introducerea votului prin...

PMP acuza: PNL si PSD mimeaza preocuparea fata de introducerea votului prin corespondenta

Afirmand ca, desi in iesirile publice liberalii si social-demoocratii sustin sus si tare ca vor sa vada concretizat acest act normativ, cand e vorba sa faca ceva concret in vederea modificarii legislatiei electorale lucrurile ar sta cu totul altfel, reprezentantii Partidului Miscarea Populara le bat obrazul colegilor din cele doua formatiuni politice.

„Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat mimeaza preocuparea fata de introducerea votului prin corespondenta. In realitate, ambele partide sunt impotriva schimbarii legii care ar putea permite celor 4 milioane de romani de peste hotare sa poata vota in conditii decente, asa cum voteaza cetatenii altor state ale Uniunii Europene”, afirma reprezentantii PMP.

Membrii partidului condus de catre deputatul Eugen Tomac si sustinut, la nivel de sfaturi, de catre fostul sef al statului acuza faptul ca, din martie si pana la acest moment, Comisia special creata pentru modificarea legislatiei in privinta organizarii alegerilor – condusa de liberalul Mihai Voicu si din care fac parte, printre altii, PNL-istii Puiu Hasotti si Ioan Oltean, dar si social-democratii Valeriu Zgonea si Eugen Nicolicea – „nu a organizat nici macar o dezbatere pe marginea celor doua initiative si nici nu a comunicat vreun punct de vedere oficial fata de acest demers” considerata a fi in beneficiul romanilor.

Conchizand ca liberalii si PSD-istii una zic si alta fac, rezultatul fiind, sustin „popularii”, tergiversarea proiectului de lege in cauza, PMP-istii se declara increzatori ca romanii vor taxa aceasta situatie. „Credem ca romanii din diaspora vor intelege si trata cum se cuvine aceasta optiune”, concluzioneaza reprezemtantii formatiunii conduse de Tomac.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger