AcasăPoliticaPNL si PDL pregatesc o motiune de cenzura la adresa Guvernului

PNL si PDL pregatesc o motiune de cenzura la adresa Guvernului

Klaus Iohannis

Cele doua formatiuni care alcatuiesc Alianta Crestin Liberala pregatesc o motiune de cenzura la adresa Guvernului, pe care o vor initia in sesiunea parlamentara ce va incepe pe 1 septembrie.

Klaus Iohannis

Anuntul a fost facut duminica, la Iasi, de catre prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, si intarita si de declaratia liderului PDL, Vasile Blaga. Liderul liberalilor nu a dat prea multe detalii despre aceasta initiativa, rezumandu-se sa spuna ca se vor afla mai multe amanunte dupa sedinta ACL de luni, in care se vor discuta atat tema acestei motiuni, cat si alte aspecte cu privire la acest demers. „Vom veni cu motiune de cenzura. S-a discutat acest lucru la intalnirea comuna a grupurilor parlamentare PNL-PDL de la Iasi si raspunsul este da, vom avea motiune de cenzura in aceasta sesiune”, a declarat Iohannis, citat de antena3.ro.

Iohannis si Blaga au fost prezenti, duminica, la Teaturl National din Iasi, la o intrunire a ACL, la care au participat, printre altii, si Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, dar si Cristian Adomnitei, fostul ministru, aflat actualmente in fruntea filialei PNL Iasi, alaturi de sustinatorii membrilor celor doua partide politice al caror candidat unic la prezodentialele din toamna este Klaus Iohannis.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger