AcasăPoliticaPonta a felicitat-o pe Gorghiu: Un lider politic femeie si din generatia...

Ponta a felicitat-o pe Gorghiu: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, Ponta i-a transmis felicitari Alinei Gorghiu, noul presedinte al PNL, liderul social-democratilor apreciind, totodata, faptul ca formatiunea are un lider din generatia tanara.

Pe aceeasi pagina oficiala de Facebook pe care in ultimele zile a anuntat, printre altele, atat componenta Cabinetului Ponta 4, dar si faptul ca intentioneaza sa renunte la titlul de doctor in Drept, dobandit in urma cu 11 ani, primul-ministru a adresat un mesaj recent-alesului presedinte al PNL.

Chiar daca sunt adversari politici, iar noul lider interimar al vechiului Partid National Liberal chiar amintea, in urma cu scurt timp, dupa alegerea ei in fruntea formatiunii, ca succesor al lui Klaus Iohannis, ca n-a uitat „nicio secunda” ca adversarul politic al PNL este Partidul Social Democrat, Ponta a tinut sa o felicite public pe Alina Gorghiu pentru rezultatul obtinut in competitia in care a candidat alaturi de Ludovic Orban.

„Felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea sa in functia de presedinte al PNL! Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Desi suntem adversari politici, sper sa putem colabora pentru binele general asa cum am colaborat si in cadrul USL!”, sustine liderului PSD, in mesajul postat pe contul oficial de Facebook.

Alina Gorghiu are 36 de ani, e de profesie avocat si, in decembrie 2012 a castigatun nou mandat de deputat, fiind aleasa intr-un colegiu uninominal din Capitala.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger