AcasăPoliticaPonta arunca CFR Marfa in curtea lui Basescu

Ponta arunca CFR Marfa in curtea lui Basescu

Victor Ponta si Traian Basescu s-au plictisit de atata coabitare

Dupa ce presedintele l-a fortat sa ramana pana in august la butoanele Ministerului Transporturilor, premierul ii intoarce amabilitatea si ii pune in brate hotararea de guvern privind privatizarea CFR Marfa.

Victor Ponta si Traian Basescu s-au plictisit de atata coabitare
Traian Basescu

Privatizarea companiei feroviare ajunge pe masa CSAT. Anuntul a fost facut, ieri, de Victor Ponta si vine ca o replica la valva pe care Traian Basescu a facut-o in utima vreme pe marginea acestui subiect. ”Am adoptat Hotararea de Guvern privind procesul de privatizare al CFR Marfa. (…) Aceasta hotarare o vom transmite catre CSAT, pentru avizare, daca sunt lucruri de natura sa afecteze procesul de privatizare, CSAT este institutia in care aceste elemente pot fi ridicate. Daca nu, mergem mai departe cu privatizarea”, a explicat seful Executivului, care a lansat si o serie de critici dure la adresa lui Basescu.

”Nu imi imaginez cum un presedinte poate certa la televizor un om de afaceri. (…)Tine de patologic ce se intampla. Nu mi-l pot imagina pe presedintele Frantei sa se certe la TV cu o firma franceza. Nu poti face un dosar unui om de afaceri care detine o firma importanta in Romania doar pentru ca e roman. Pana una alta a fost bun in Croatia unde a castigat, la noi ii facem dosar penal. Trebuie se inceteze retorica asta”, a conchis Victor Ponta. Reactia premierului vine in contextul recentelor comentarii ale presedintelui Traian Basescu pe marginea privatizarii CFR Marfa. ”Stiu ca cel care a castigat cauta, cu oarecare disperare, bani la banci, sa imprumute pentru a plati valoarea la care s-a negociat privatizarea. (…) Daca in momentul de fata investitorul imprumuta bani ca sa poata plati compania si nu ii gaseste, de unde o sa ia bani sa investeasca in modernizarea companiei?”, declara seful statului in urma cu cateva zile.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger