AcasăPoliticaPonta, despre problemele provocate de inundatii: Maine merg si eu in Teleorman

Ponta, despre problemele provocate de inundatii: Maine merg si eu in Teleorman

Premierul a anuntat ca marti va merge personal in Teleorman, sa evalueze situatia in localitatile afectate de inundatii. Vizita lui Victor Ponta in acest judet va avea loc la o zi dupa ce in zona  a fost vicepremierul Liviu Dragnea.

Seful Executivului a anuntat, luni dupa-amiaza, in cadrul intrunirii comandamentului de urgenta de la Ministerul de Interne, in care s-a facut o evaluare a situatiei provocate de inundatiile din ultimele zile, ca se va deplasa personal in Teleorman. „Imi pare foarte rau pentru fiecare din localitatile afectate. In Teleorman e si vicepremierul Dragnea. O sa merg si eu maine acolo (…) Vrem sa ajutam familiile victimelor (…) Sa ramaneti vigilenti”, a declarat Ponta.

Bilantul inundatiilor din ultimele zile este dezastruos: patru oameni au pierit, alti doi sunt dati disparuti, si sute de persoane au fost evacuate din calea apelor iesite din matca si care au distrus mai multe gospodarii si drumuri. Cele mai mari pagube materiale au fost inregistrate in Teleorman, judet care se afla sub cod rosu de inundatii.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger