AcasăPoliticaPonta i-a explicat, razand, presedintelui Albaniei de ce merge mai greu: "Am...

Ponta i-a explicat, razand, presedintelui Albaniei de ce merge mai greu: „Am jucat baschet si…” (VIDEO)

Mare fan baschet, primul-ministru s-a ales cu o accidentare usoara, de pe urma unui meci jucat, recent. Urmarile loviturii au fost destul de vizibile, marti, in momentul in care Ponta a facut cativa pasi in fata obiectivelor aparatelor foto si ale camerelor de luat vederi.

Prezent la Summit-ul Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est (SEECP), desfasurat in capitala Albaniei, reuniune la nivel inalt la care au participat, printre alti sefi de stat si de guverne si liderul de la Sofia, Rosen Plevneliev, Victor Ponta a facut ceva haz de necaz.

Inainte de a ajunge sa ii stranga mana liderului de la Tirana si de a face fotografia respectiva, primul-ministru i-a explicat demnitarului albanez de se deplaseaza cu destula dificultate, fiind vizibil, de altfel ca seful guvernului merge schiopatand usor. „Imi cer scuze. Am jucat baschet si sunt usor ranit. MA bucur sa va intalnesc”, i-a transmis Ponta, in engleza, presedintelui albanez, Bujar Nishani.

Explicatiile date de premier, in timp ce acesta arata catre piciorul stang, la care s-a lovit in timp ce juca baschet, la finele saptamanii recent incheiate, au fost surprinse in inregistrarea video a pomentului primirii sale de catre inaltul oficial albanez, filmulet chiar pe canalul de Youtube al Guvernului.

[youtube]Zk7fy6pApbc[/youtube]

sursa foto: Facebook/Victor Ponta

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger