AcasăPoliticaPonta ii face parastas de trei ani lui Ungureanu

Ponta ii face parastas de trei ani lui Ungureanu

Chef mare astazi in Parlamentul Romaniei. Ca sa-i faca-n ciuda lui Mihai Razvan Ungureanu, premierul Victor Ponta i-a chemat alaturi de el pe toti ce-i care au pus umarul la debarcarea Guvernului condus de MRU.

Victor Ponta va fi gazda unei comemorari

Victor Ponta nu vrea sa sarbatoreasca victoria USL din 2012, ci infrangerea predecesorului sau. Un demers pueril, pe care nici macar pesedistii nu au dorit sa-l comenteze. Purtand o denunire sugestiva –  „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”, evenimentul este programat pentru ora 18.00, la Parlament. „In urma cu 3 ani, pe 27 aprilie 2012, a avut loc un moment unic in istoria post-decembrista a Romaniei – ​guvernul ​un​ui​ regim abuziv si corupt a fost inlocuit, gratie mecanismului democratic al motiunii de cenzura, de ​o coalitie a partidelor din opozitie. A fost prima (si singura) data cand o astfel de schimbare s-a produs in Romania democratica – motiuni de cenzura au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbari de guvern au fost doar o singura data – acum 3 ani!​ De aceea, ii invit pe toti parlamentarii care au votat motiunea pe 27 aprilie 2012 sa participe la evenimentul „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”. Impreuna, vom reaminti ce a insemnat schimbarea cursului Romaniei din punct de vedere economic si social!”, a transmis Victor Ponta pe toate retelele de socializare. Asa cum era de asteptat, primul care a refuzat invitatia a fost Crin Antonescu, fost co-presedinte al USL la acea vreme.

Debarcarea lui Mihai Razvan Ungureanu, sarbatorita dupa trei ani

Pe langa floarea liberala, Ponta nu va avea placerea sa-i vada in sala nici pe Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Catalin Voicu sau  Relu Fenechiu, absenta acestora fiind motivata prin decizii date de instante.

Predoiu: Ponta, un mediocru

Catalin Predoiu pledeaza cauza lui MRU

Pentru ca Razvan Ungureanu nu s-a deranjat sa-i raspunda lui Victor Ponta, sarcina i-a revenit prim-vicepresedintelui PNL Catalin Predoiu. „Ponta a fost un parlamentar care facea cele mai penibile exercitii de lingusire pe langa Basescu si Boc ca sa intre in guvernele Boc. Ponta chiar a fost parte a regimului Basescu, a fost parte a coalitiei PSD – PDL, in timp ce Razvan Ungureanu si subsemnatul am fost ministri tehnocrati, sprijiniti politic de PNL si ulterior PDL. Ponta a fost unul dintre cei mai mediocri ministri politici pe care i am vazut in cei patru ani de guvern, si am vazut multi”, a contraatacat Catalin Predoiu.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger