AcasăPoliticaPonta il ia peste picior pe Iohannis. Peste ce a dat, cautandu-i...

Ponta il ia peste picior pe Iohannis. Peste ce a dat, cautandu-i cartea in Bulgaria!

O noua ironie a fostului premier la adresa sefului statului. De aceasta data, pe seama ipostazei de scriitor a Klaus Iohannis.

Abia ce a fost seful statului in tara vecina, ca si Ponta anunta ca a ajuns la sud de Dunare. Si daca Iohannis s-a intalnit cu presedintele bulgar, Ponta a avut alte preocupari, care readuc in atentia romanilor veleitatile de scriitor ale primului om in stat, autor al volumului „Pas cu pas”, lansat in  urma cu doi ani si tradus inclusiv in bulgara. „Am ajuns de dimineata in Bulgaria si merg din librarie in librarie sa caut cartea Dlui. Iohannis. Avand in vedere ca in romana nu spune niciodata nimic (iar germana nu stiu eu) sper sa il citesc in bulgara!”, noteaza, ironic, pe Facebook fostul sef de la Palatul Victoria.

Si, ca un soi de cireasa amara pe tortul unei postari si asa greu de digerat pentru seful statului, Ponta a adus in discutie numele fostului dictator, facand o aluzie acida la vremurile de dinainte de Revolutie. „Am gasit insa operele altui mare autor roman – Nicolae Ceausescu. Tot pe banii nostri se faceau traducerile si atunci ca si acum!”, incheie Ponta mesajul cu pricina.

482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger