AcasăPoliticaPonta il "taxeaza" din nou pe presedinte: "Hai ca dupa 5 zile...

Ponta il „taxeaza” din nou pe presedinte: „Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la serviciu”

Victor Ponta si Klaus Iohannis continua rafuiala pe Codul Silvic

Despre fostul premier se poate spune, fara urma de dubiu, ca in ultimele zile s-a decis sa nu il slabeasca pe liderul de la Cotroceni.

Pornind de la „Guvernul sau”, oprindu-se apoi la subiecte de tin de Sanatate si la alte chestiuni, de aceasta data Ponta a adus in discutie reactia lui Klaus Iohannis fata de ceea ce presedintele a numit, marti, „recenta declaratie” din partea Rusiei, cu privire la scutul antiracheta.

Fostul sef al Guvernului puncteaza, insa, tot pe contul sau de Facebook, spatiu virtual pe care alege, de obicei, sa-si faca publice comentariile ‘la cald”, faptul ca afirmatiile liderului de la Kremlin au fost facute vineri. „Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la serviciu si a raspuns la declaratiile lui Putin!”, noteaza Ponta, pe Facebook, fostul lider al PSD incheindu-si scurta postare cu o alta sageata, si mai acida, la adresa primului om in stat. „Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend sau in iulie-august cand e Comandantul nostru suprem in Florida!”, transmite mai in gluma, mai in serios Ponta.

Cititi si: Iohannis a reactionat azi la declaratiile din directia Rusiei

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

author avatar
Cristina Stefan
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger