AcasăPoliticaPonta il vrea legat pe Basescu

Ponta il vrea legat pe Basescu

Mut ca pestele atunci cand vine vorba despre problemele pe care le are propria sa familie cu DNA-ul, Victor Ponta recunoaste public ca abia asteapta sa moara si capra vecinului Traian Basescu.

Victor Ponta tot spera sa-l vada dupa gratii pe Traian Basescu

Mai exact, actualul premier ar vrea ca procurorii responsabili cu dosarul Microsoft ”sa-l ia” pe Traian Basescu, date fiind denunturile referitoare la banii negri care au ajuns in ”campania PDL” din 2009 – anul in care Traian Basescu si-a castigat al doilea mandat prezidential. ”Daca l-ar lua si pe el (pe Traian Basescu – n.r.) procurorii, ar fi si mai bine, nu doar sa va ia pe dumneavoastra capul, pentru ca…sigur, e cazul Microsoft, dar banii au ajuns in campania electorala a cui ? A candidat Udrea, Cocos, cine a candidat in 2009?”, a sustinut Ponta intr-o emisiune televizata, dupa ce a fost intrebat de moderator daca ”il poate lua capul” auzindu-i pe denuntatorii din dosarul Microsoft cum declara ca au dat PDL-ului bani pentru campania prezidentiala din 2009.

Traian Basescu

Amintindu-si, probabil, ca are un cumnat arestat preventiv, tot intr-un dosar de coruptie, plus o sora pe care DNA a intrebat-o de sanatate, Ponta s-a abtinut sa dezvolte subiectul.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger