AcasăPoliticaPonta, in ziua congresului privind fuziunea PNL-PDL: tradatorii castiga intotdeauna doar pe...

Ponta, in ziua congresului privind fuziunea PNL-PDL: tradatorii castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt

Liderul PSD, partid care, pana in primavara acestui an a format, alaturi de liberali, alianta de guvernare USL, a comentat, sambata, pe marginea congresului de fuziune a celor doua partide: PNL si PDL, in ziua in care formatiunile politice urmeaza sa oficializeze acest demers. Ponta a amintit de „tradatori”, dar si de faptul ca va lua nastere un „partid cu 100 de conducatori”.

Facand o paralela cu ceea ce se intampla exact in urma cu doi ani, intr-o zi de 26 iulie, Ponta a tras unele concluzii, postandu-le pe contul sau de pe o retea de socializare. „26 iulie 2012 – la Romexpo se aflau liderii USL (adica PSD, PNL, PC, Sorin Oprescu si multi altii) alaturi de romanii care doreau sa puna capat „Regimului Basescu” / in Piata Revolutiei erau Basescu si oamenii lui (Blaga, MRU (Mihai Razvan Ungureanu-n.r), Macovei si alti sustinatori si profitori ai aceluiasi „Regim”!). 26 iulie 2014 – la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentantii „Regimului Basescu” (tot Blaga, MRU, Macovei si altii la fel) ca sa se uneasca cu reprezentantii PNL (parlamentari, presedinti, primari si alti demnitari alesi toti in functii in 2012 ca reprezentanti ai USL, care atunci luptau cu „Regimul”!)”, noteaza Ponta pe Facebook.

Mai mult, premierul a adus in discutie tradarea. Fara sa dea nume, fiind clar la cine se refera, liderul social-democratilor s-a multumit sa concluzioneze ca aceste personaje care s-ar face vinovate de acest gest s-ar multumi cu o functie intr-o formatiune cu un numar foarte mare de lideri. „Tradatorii castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt, iar rusinea lor e compensata de o functie in „Partidul cu 100 de conducatori” (sau o reunire a „nebunilor si miseilor” sub acelasi acoperis!)”, concluzioneaza Victor Ponta in mesajul care apare pe contul sau oficial de pe reteaua de socializare amintita.

Reamintim ca PNL si PDL se reunesc, sambata, in congres comun, pe agenda fiind fuziunea dintre cele doua formatiuni, in vederea oficializarii partidului de centru dreapta.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger