AcasăPoliticaPonta, intrebat daca a fost ofiter acoperit: Daca as fi fost, trebuia...

Ponta, intrebat daca a fost ofiter acoperit: Daca as fi fost, trebuia sa va spun tot nu

Seful Executivului a fost intrebat, vineri, daca a fost sau nu ofiter acoperit al vreunui serviciu roman de informatii.

In contextul recentelor declaratii ale sefului statului privind presupusa existenta, in randul prezidentiabililor a unui „ofiter acoperit”, intrebat, vineri, in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live, daca a avut aceasta calitate, Ponta a raspuns, zambind: „Daca as fi fost, trebuia sa va spun tot nu”.

Seful Guvernului sustine ca presedintele foloseste acest subiect doar in scop electoral, lasand sa se inteleaga ca ideea e menita sa discrediteze candidatii la prezidentiale, din randul acestora facand exceptie, dupa cum s-a dedus din discursul premierului, Elena Udrea. „Domnul Basescu foloseste cu un scop pur electoral o problema importanta a societatii romanesti – sunt institutii in care avem incredere sau nu. (…) Daca vreau sa il scot pe Iohannis din cursa, o sa zic ca el e agentul. Daca vreau s-o scot pe Macovei, zic ca ea e agentul. Daca vreau sa-l scot pe Ponta, spun ca Ponta (…) E un interes electoral meschin”, a continuat primul-ministru.

Totodata, premierul a insistat ca un presedinte nu are voie sa foloseasca informatii in legatura cu institutiile statului in interes electoral. „Legea spune foarte clar, nu ai voie ca ofiter acoperit sa faci politica”, a concluzionat Ponta in interviul acordat  „Adevarul”.

Cititi si: Si ce daca Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE?!

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger