AcasăPoliticaPonta, ironic la adresa sefei PNL pe tema 'suspendarii' presedintelui: Alina, trezeste-te!...

Ponta, ironic la adresa sefei PNL pe tema ‘suspendarii’ presedintelui: Alina, trezeste-te! Nici nu il gasesc la Cotroceni. Cum sa il suspend?

A stiut sau nu Victor Ponta de afinitatile liberale ale celor pusi pe functii?

A fost un adevarat tir de ironii din directia fostului numar 1 in PSD la adresa Alinei Gorghiu, liderul PNL.

Flancat de mai multe nume cunoscute din randul formatiunii social-democrate, printre ei fostii ministri Teodorovici si Pana, Ponta a fost cat se poate de darnic in materie de aciditati la adresa Alinei Gorghiu. „Eu am incercat sa gasesc o explicatie pentru crizele de isterie ale doamnei Gorghiu, pentru ca sunt crize de isterie. O data iese si zice ca l-am omorat pe Kennedy, o data ca o ataca martienii. (…) Nu mai sunt eu la guvernare. Adica, Alina, trezeste-te!”, i-a transmis fostul lider social-democrat liberalei, in cadrul unei conferinte de presa.

Din pacate pentru adresanta, ironiile fostului premier la adresa liberalei aflate, alaturi de Blaga, in fruntea marelui PNL nu s-au oprit aici, de aceasta data aducandu-se in discutie si subiectul asa-zisei intentii a social-democratilor Ponta si Dragnea de a-l suspenda pe Iohannis, idee vehiculata, se stie, chiar de sefa PNL. „Politica nu se face cu isterie, politica se face cu ratiune, cu viziune si nu poti sa arunci o bomba cum ca o sa il suspend pe Iohannis. Nici nu il gasesc la Cotroceni. Cum sa il suspend?”, a punctat Ponta, citat de bistriteanul.ro.

author avatar
Cristina Stefan
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger