AcasăPoliticaPonta l-a scos pe Ungureanu din vizuina

Ponta l-a scos pe Ungureanu din vizuina

Victor Ponta a vrut sa-l umileasca pe Razvan Ungureanu, dar nu a reusit decat sa-l aduca din nou in prim-planul scenei politice romanesti.

Razvan Ungureanu a desfiintat evenimentul organizat de Victor Ponta

Disparitia lui Razvan Ungureanu din valtoarea vietii politice a trecut neobservat. Putini curiosi s-au intrebat cu ce se mai ocupa fostul premier, majoritatea politicenilor considerand retragerea acestuia drept o binecuvantare. Culmea,  prim-vicepresedintele PNL a fost scos din amorteala nu de apropiatii sai, ci de Victor Ponta si a lui „geniala” initiativa de a organiza un soi de parastas la trei ani de la caderea Gunernului Ungureanu. „Comemorare” de la care Ponta i-a exclus actuali sai aliati de la UNPR pentru simplul motiv ca la vremea respectiva sustineau echipa condusa de Mihai Razvan Ungureanu. Taxat initial de Catalin Predoiu, evenimentul marca Ponta a fost desfiintat si de MRU. „In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului.

Pesedistii s-au inghesuit sa marcheze trei ani de la debarcarea Guvernului Ungureanu

Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma. (…) Voi, de fapt, nu veti castiga niciodata. Istoria o vor scrie romanii corecti si cinstiti, muncitori si optimisti. In acele file veti fi doar note de subsol”, le-a transmis Razvan Ungureanu pesedistilor. La polul opus, Victor Ponta a sustinut in fata colegilor sai ca debarcarea Guvernului Ungureanu a fost si este o victorie a democratie. „Sunt mandru ca ma numar printre cei 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura din 27 aprilie 2012. Sunt mandru ca am votat motiunea si sunt mandru ca am votat pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Nu m-am razgandit, nu m-am imprietenit intre timp cu cei pe care i-am dat jos atunci”, a afirmat liderul PSD.

 

author avatar
Adelina Ionicel
845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger