AcasăPoliticaPonta se lanseaza in cursa pentru scaunul prezidential

Ponta se lanseaza in cursa pentru scaunul prezidential

Premierul Victor Ponta se lanseaza, marti, in cursa pentru prezidentiale, la Craiova, in fata a 6.000 de social-democrati, carora le va cere sustinerea pentru cea mai inalta functie in stat.

La CEx-ul informal de la sfarsitul lunii iunie membrii partidului i-au cerut premierului sa intre in cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni, iar in urma cu cateva zile Victor Ponta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna daca va avea sustinerea partidului.

„Voi candida. Pe 29, marti, voi cere in cadrul structurii PSD, pentru ca am deja sprijinul oficializat al Partidului Conservator si al UNPR, voi cere sprijinul pentru candidatura, dupa care in septembrie avem nevoie de un congres”, a spus Victor Ponta.

Anuntul vine dupa ce la sfarsitul lunii iunie, social democratii i-au cerut premierului sa candideze la alegerile prezidentiale, iar unul social-democratii care l-au sustinut pe premier este chiar presedintele executiv PSD, Liviu Dragnea.

Consiliul National al PSD va avea loc marti, incepand cu ora 18,00, la Sala Polivalenta din Craiova. La eveniment sunt asteptati sa participe in jur de 6000 de social-democrati.

author avatar
Alina Costache
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger