AcasăPoliticaPonta: Sova, Ghita si Vanghelie se vor suspenda din toate functiile din...

Ponta: Sova, Ghita si Vanghelie se vor suspenda din toate functiile din partid. Cei care gresesc, platesc!

Odata incheiata sedinta Biroului Permanent National, liderul PSD a anuntat principalele masuri luate in cadrul intrunirii conducerii partidului. Ponta a precizat ca atat Dan Sova, dar si Sebastian Ghita si Marian Vanghelie se vor suspenda din toate functiile detinute in formatiunea social-democrata. Ca urmare, noul purtator de cuvant al PSD va fi Gabriela Firea.

„I-am autosuspendat”, a rezumat, zambind, deciziile luate in cazul celor trei – senatorul Sova – vicepresedinte si purtator de cuvant al PSD, deputatul Ghita, si Vanghelie, vicepresedinte al PSD. „Mesajul este foarte clar pentru toti membrii PSD (…) acela de a se pune la dispozitia justitiei, de a ajuta la stabilirea adevarului si , sigur, daca sunt vinovati de ceva (…) sa-si asume responsabilitatea”, a anuntat Ponta.

Subliniind ca, fiind in campanie electorala, problemele de imagine sunt mai importante si „mai acute”, comparativ cu alte momente, Ponta a anuntat suspendarea celor trei din toate functiile detinute in PSD. „Am discutat foarte clar si cei care au aparut in opinia publica – Sova, Vanghelie, Ghita – toti trei se vor suspenda din toate functiile pe care le au in partid (…) E foarte clar ca exista slabiciuni de imagine, sunt colegii nostri, dar trebuie sa-si asume responsabilitatea pentur lucruri care nu au de a face cu campania electorala in mod direct”, a continuat liderul PSD, la finele unei sedinte in care, a tinut sa precizeze premierul, „nu a fost foarte multa tensiune”.

Ca o concluzie a sedintei de marti dupa-amiaza, Ponta a precizat: „Cei care gresesc, platesc. Cei care au probleme trebuie sa si le lamureasca, toti ceilalti se concentreaza pe ce avem de facut in actul de guvernare (…) si in campania electorala care se va finaliza peste 26 de zile, sunt convins, cu o victorie a noastra in competitia pentru functia de presedinte”.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger