AcasăPoliticaPonta, tandem cu Maior din decembrie

Ponta, tandem cu Maior din decembrie

Pe langa faptul ca dau ca sigura alegerea lui Victor Ponta la prezidentialele din aceasta toamna, pesedistii jura mai nou si ca George Maior va fi viitorul premier.

Conform ultimului zvon de profil, pesedistii se bat degeaba pe mostenirea lui Ponta, Palatul Victoria fiind deja rezervat lui George Maior

Tandemul Maior – Ponta nu este asumat la nivel public, dar este in schimb parafat in ”laboratoarele” in care se fac si se desfac itele puterii, sustin social-democratii cu stiinta de carte. Iar cum, dincolo de orice zvonuri, Victor Ponta domina de departe toate sondajele de opinie, fiind fara niciun dubiu favoritul prezidentialelor din acest an, varianta Maior – premier are o mare doza de credibilitate. Vestea nu pare insa sa-i incante pe ”feudalii” pesedisti, care s-au prins ca si SRI-ul condus de George Maior a dat o mana de ajutor DNA-ului, in cazul marilor dosare de coruptie. Ba mai mult, nu trebuie sa fi un geniu ca sa intelegi ca, odata ajuns premier, Maior nu-si va sterge din minte datele aflate ca director al SRI, ceea ce inseamna ca va sti din start cam cate parale face (sau cate parale a facut, mai exact) orice ”baron” sau primar mai rasarit.

 

author avatar
Simona Badulescu
1.911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger