AcasăPoliticaPredoiu: Vom face Craciunul la Cotroceni

Predoiu: Vom face Craciunul la Cotroceni

Candidatul democrat-liberalilor la alegerile pentru Cotroceni, din toamna, Catalin Predoiu, le-a spus colegilor sai de partid prezenti la Conventia Nationala de sambata ca, „indiferent in ce forma”, sfarsitul anului ii ca prinde la Cotroceni.

Totodata, Predoiu a dat de inteles ca isi doreste sa fie aleasa cea mai buna solutie, fie ca e vorba de persoana sa, fie liberalul Iohannis, desemnat de PNL pentru a candida la prezidentialele din noiembrie, in asa fel incat aceste alegeri sa fie castigate de cel care vine ca propunere comuna a celor doua formatiuni. „Va asigur ca voi continua sa lupt pana la capat pentru victoria noastra. Nu voi face niciun pas inapoi, voi lupta sa fiti mandri de mine. (…) Indiferent in ce forma, cat de greu imi va fi, ma veti avea alaturi si impreuna vom face Craciunul la Cotroceni”, a declarat prim-vicepresedintele democrat-liberal.

Va reamintim ca numele candidatului unic al PNL-PDL va fi ales in urma unor cercetari sociologice, iar, cel mai probabil pe 5 august se va afla daca acesta este prezidentiabilul PNL, Klaus Iohannis, liderul formatiunii, sau fostul ministru al Justitiei, democrat liberalul Catalin Predoiu.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger