AcasăPoliticaPremierul Ponta a donat sange, la Tulcea

Premierul Ponta a donat sange, la Tulcea

La o zi dupa ce mai multi ministri din Guvernul pe care il conduce, printre ei si cel al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, dar si seful Diplomatiei, Titus Corlatean, au donat sange, la un centru din Capitala, primul-ministru a ales sa faca acelasi gest, dar la Tulcea.

Raspunzand, astfel, campaniei lansate de Ministerul Sanatatii, care a facut apel la oameni sa doneze lichid vital, avand in vedere ca in spitale e mare criza de sange, iar pacientii cu probleme de sanatate au mare nevoie de transfuzii, seful Guvernului a ales sa contribuie la aceasta campanie, dar nu s-a oprit la un centru medical din Bucuresti, ci din Tulcea.

Victor Ponta s-a lasat, astfel, pe mana doctorilor, care i-au recoltat sange, alaturandu-se sutelor de persoane care au raspuns, in ultimele ore, apelului oficialilor din Sanatate. „Multumesc tuturor romanilor care au raspuns zilele acestea apelului de a dona sange pentru cei care au mare nevoie! Merita felicitari si mass-media, care a transmis acest apel”, precizeaza premierul, prin intermediul contului sau de Facebook.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger