AcasăPoliticaPremierul Ponta, mesaj pentru profesori

Premierul Ponta, mesaj pentru profesori

Victor Ponta a ales sa le transmita, luni, cadrelor didactice din intreaga tara un mesaj.

Momentul ales, respectiv ziua de 5 octombrie, are, insa, o insemnatate aparte. Si anume, a fost scris de Ziua Mondiala a Educatiei, prilejul considerat de catre seful de la Palatul Victoria oportun pentru a le multumi profesorilor, dar si tuturor angajatilor din sistemul de invatamant autohton, pentru cat muncesc pe intreg parcursul unui an scolar.

Nu in ultimul rand, daca tot s-a ivit ocazia, pe langa urarile de bine adresate reprezentantilor acestei bresle care se ocupa cu educarea si formarea tinerelor generatii, Ponta a amintit, in mesajul sau de pe Facebook, si de faptul ca Executivul considera Educatia, asemeni Sanatatii, de altfel, o „prioritate”. „Guvernul isi va respecta toate promisiunile asumate prin acordul cu sindicatele si vom avea grija ca noua lege a salarizarii in domeniul bugetar sa continue cresterea de salarii in 2015 si anii ce urmeaza”, a mai notat primul-ministru in postarea cu pricina.

La randul sau, cu aceeasi ocazie, presedintele Iohannis a transmis, de la Universitatea Bucuresti, unde a fost prezent, luni dimineata, la ceremonia prilejuita de debutul unui nou an universitar, ca le ureaza „un an academic exceptional” profesorilor si studentilor. Totodata, Klaus Iohannis a amintit si despre importanta dialogului in reformarea Educatiei, si de consultarile publice pe care le-a propus pe aceasta tema.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger