AcasăPoliticaPremierul si ministrii Banicioiu si Dusa, impreuna la inaugurarea unui centru chirurgical,...

Premierul si ministrii Banicioiu si Dusa, impreuna la inaugurarea unui centru chirurgical, la Spitalul Militar Central

Victor Ponta si-a inceput ziua cu o vizita – de lucru- la Spitalul Militar Central, fiind insotit in periplul prin noul sector al unitatii medicale de ministrii Dusa si Banicioiu, dar si de medicul Monica Pop, specialist in oftalmologie si sefa Spitalului de Ochi.

Seful Guvernului, precum si doi dintre ministrii social-democrati din Executivul pe care il conduce, mai exact cel al Sanatatii (MS), Nicolae Banicioiu, dar si al Apararii Nationale, Mircea Dusa, au fost prezenti, joi dimineata, la darea in folosinta a centrului chirurgical integrat din cadrul Spitalului Militar „Dr Carol Davila”, din Capitala, in care se pot face interventii de transplant de cornee, precum si chirurgie fotorefractiva.

Este vorba despre o sectiune a spitalului in care exista si „un centru de excelenta in tratarea glaucomului, creat cu sprijinul Ministerului Sanatatii”, dupa cum a precizat Nicolae Banicioiului, seful MS.

„Felicit conducerea Spitalului Militar si pe toti medicii care lucreaza aici! Spitalul Militar devine un fanion al medicinei din Romania si este o institutie in care putem avea incredere si unde raman sa lucreze medici tineri si de valoare”, le-a transmis premierul celor care lucreaza la unitatea medicala in cauza, dupa cum arata mesajul postat pe cintul de Facebook al lui Victor Ponta.

sursa foto: Facebook/ Nicolae Banicioiu

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger