AcasăPoliticaPresedintele a convocat CSAT-ul pentru joi. Premierul Ponta nu va fi prezent

Presedintele a convocat CSAT-ul pentru joi. Premierul Ponta nu va fi prezent

sursa foto: romaniatv.net

Ziua de joi aduce cea de-a treia sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedintele Iohannis, de la investirea sa la Cotroceni.

In aceeasi zi in care s-a aflat, oficial, ca de pe 29 iulie si pana pe 9 august, cat timp Victor Ponta se va afla in concediu, atributiile de prim-ministru le preia vicepremierul Oprea, Administratia Prezidentiala a anuntat, fara prea multe detalii, faptul ca joi, la Palatul Cotroceni, seful statului si ministrii si inaltii demnitari ai statului sunt convocati la sedinta CSAT.

Ca urmare a faptului ca in locul sau se afla, temporar, la Palatul Victoria, Gabriel Oprea, ministrul de Interne, caruia i-a delegat atributiile de prim-ministru si care oricum ar fi participat la sedinta CSAT-ului, in calitate de vicepremier pentru securitate nationala, Victor Ponta nu va lua parte la intrunirea Consiliului.

Intrevederea urmeaza sa inceapa la ora 14. Cat despre subiectele de pe agenda sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, Presedintia nu a oferit precizari.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger