AcasăPoliticaPresedintele Basescu pleaca joi la Consiliul European de la Bruxelles

Presedintele Basescu pleaca joi la Consiliul European de la Bruxelles

Seful statului va participa, joi si vineri, la lucrarile Consiliului European de la Bruxelles. Traian Basescu va pleca in Belgia maine dimineata.

Presedintele va sustine, inainte de a se imbarca in aeronava care il va duce la Bruxelles, o declaratie de presa, pe Aeroportul „Henri Coanda”, din Otopeni. Conform comunicatului Administratiei Prezidentiale, in cursul zilei de joi, Traian Basescu va participa, printre altele, la Summitul Partidului Popular European, dar si la „reuniunea Grupului de la Visegrad+Romania+Bulgaria in perspectiva pregatirii Consiliului European”. Totodata, incepand cu ora 18.30, ora Romaniei, seful statului va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, urmand ca seara sa ia parte la dineul de lucru separat al sefilor de stat si de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, Presedintia anunta ca, vineri, Traian Basescu va participa la cea de-a doua sesiune de lucru a reuniunii CE, urmand ca, la pranz, mai exact la ora 13.15, sa sustina o declaratie de presa.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger