AcasăPoliticaPrima intrevedere dintre noul presedinte si premier: Ponta a ajuns la Cotroceni,...

Prima intrevedere dintre noul presedinte si premier: Ponta a ajuns la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis

Seful Executivului a ajuns, luni la pranz, la sediul Presedintiei, in conditiile in care noul sef al statului l-a invitat la Palatul Cotroceni inca din ziua in care a preluat, oficial, mandatul de la predecesorul sau, Traian Basescu, pentru a discuta, printre altele, despre prioritatile guvernarii.

Victor Ponta a ajuns la Cotroceni cu putin timp inainte de 12, ora stabilita pentru inceputul primei intrevederi dintre noul presedinte si seful Guvernului. discutiile dintre Iohannis si Ponta au loc la aproximativ o saptamana de la investirea noului Guvern, Cabinetul Ponta 4 si se vor axa, dupa cum au anuntat cei doi inalti oficiali pe conturile lor de Facebook pe prioritatile colaborarii dintre cele doua institutii: Presedintie si Guvern.

Klaus Iohannis a facut public faptul ca urmeaza sa stea de vorba cu seful Executivului. „L-am invitat maine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o intalnire la care vom discuta prioritatile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si guvern. intalnirea va avea loc la ora 12:00”, se arata in mesajul postat pe contul oficial de Facebook al noului lider de al Cotroceni.

La randul sau, Ponta a confirmat, tot pe reteaua de socializare, ca va merge luni la sediul Presedintiei, pentru a discuta, in premiera, cu Iohannis, in calitatea sa de sef al statului, primul-ministru insistand asupra faptului ca e important ca presedintele si premierul sa colaboreze „Maine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis. Dupa 10 ani putem in sfarsit sa demonstram romanilor ce important si benefic este ca Presedintele si Premierul sa colaboreze pentru binele public. Toti cetatenii care ne-au numit in functiile noastre vor avea de castigat”, nota, seara trecuta, premierul Ponta pe Facebook.

foto: realitatea.net

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger