AcasăPoliticaProtest al ACL, in fata Guvernului

Protest al ACL, in fata Guvernului

Liderii Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, dar si reprezentanti ai PNL si PDL participa, joi diminetata, la o actiune de protest fata de proiectul cu privire la migratia primarilor.

La actiunea de joi participa atat membrii condicerii celor oua formatiuni politice, cat si simpatizantii partidelor. Prin manifestarea de joi, ACL isi arata nemultumirea fata de proiectul Ordonantei de Urgenta prin care se propune ca, timp de 10 zile, sa fie permisa migratia alesilor locali.

Protestul vine la doar o zi dupa ce reprezentantii Aliantei au anuntat ca au adresat o scrisoare ambasadelor statelor UE, dar si reprezentantei diplomatice a SUA, atragand atentia asupra riscului fraudarii alegerilor prin implementarea unei astfel de masuri. „Liderii grupurilor parlamentare ale Aliantei Crestin – Liberale din Camera Deputatilor si Senat au inaintat o scrisoare ambasadelor statelor Uniunii Europene si ambasadei SUA prin care denunta intentia abuziva si nedemocratica a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurta perioada migratia politica a alesilor locali. Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie„, precizeaza ACL intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: observatorbn.ro

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger