AcasăPoliticaPSD isi face campanie cu cizme de cauciuc

PSD isi face campanie cu cizme de cauciuc

Candidatura lui Victor Ponta va fi cu noroc. O spune ministrul Mihnea Costoiu, legand intr-un mod total neinspirat lansarea liderului PSD de puhoaiele care au luat o viata si au maturat localitati intregi.

Pesedistii cauta sa stranga capital electoral pentru Victor Ponta chiar si de pe urma unei tragedii

„Apa la romani se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD”, a dat Costoiu cu bata-n balta.  La Craiova, orasul in care Ponta si-a anuntat candidatura la prezidentiale, nu a cazut un strop de ploaie. In schimb, „norocul” de care vorbea ministrul delegat pentru Invatamantul Superior i-a lovit din plin pe oamenii din  Vaideeni, Novaci, Bengesti sau Polovragi.

Propaganda mocirloasa

Invidiosi probabil pe tampenia debitata de colegul Costoiu, pesedistii s-au straduit din greu sa-i atinga performanta, folosindu-se de drama unor oameni pentru a castiga capital electoral. „Victor Ponta a dat ieri dovada de multa responsabiliate si implicare in gestionarea inundatiilor. Premierul a aratat cum trebuie sa se comporte un om de stat, un presedinte adevarat – sa-si aranjeze prioritatile in functie de nevoile imediate ale oamenilor. Victor Ponta s-a aflat aproape toata ziua de ieri si azi-noapte pe teren, alaturi de oameni si de autoritatile care au intervenit de urgenta, intarziind chiar la Consiliul National al PSD, unde urma sa-si lanseze candidatura”, a afirmat social-democratul Ionut Vulpescu. „Victor Ponta a dovedit inca o data ca este un adevarat roman si un mare om de stat! Ieri, a venit la Craiova, la Consiliul National al PSD, direct din zonele afectate de inundatii, acolo unde a stat ore in sir alaturi de autoritati si de romanii sinistrati si unde, de altfel, s-a si intors dupa terminarea lucrarilor Consiliului”, a declarat si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. In calitatea lui de purtator de cuvant al PSD, Dan Sova, a transformat inundatiile intr-o tema de propaganda politica. „Prezent pe teren in zonele inundate, Victor Ponta a demonstrat ieri cum poate sa arate viitorul presedinte al Romaniei: cu adevarat apropiat de oameni, alaturi de ei si in momentele grele, coordonand toate autoritatile responsabile cu interventia rapida. Este un model total diferit de presedinte, total diferit de stilul conflictual al lui Traian Basescu din ultimii 10 ani. Sa nu uitam cum Traian Basescu se rastea anii trecuti la sinistrati, criticandu-i si certandu-i in loc sa-i sprijine, sa le asculte problemele si sa-i ajute”, a lovit si Sova cu tupeu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger