AcasăPoliticaRaluca Pruna, nemultumita de o situatie constatata la metrou. "Poate Metrorex aude...

Raluca Pruna, nemultumita de o situatie constatata la metrou. „Poate Metrorex aude si ne explica de ce”

O situatie nu tocmai straina unor bucuresteni care au intentionat sa mearga, la ceas de seara, cu metrolul a ajuns si in atentia Ralucai Pruna, membru al Guvernului.

Si anume aceea ca, desi metrourile circula dupa aceasta ora, la 22 se inchid gheretele din subteran la care, pe timpul zilei, se vand cartele de acces la peron. Astfel ca bucurestenii sau restul calatorilor care vor sa isi cumpere ‘bilete’ dupa ora respectiva ajung sa constate ca nu pot face acest lucru si ca doar cei care au deja cartele pot trece, fara stres, de barele de acces.

Cum seara trecuta s-a lovit de o asemenea situatie, Raluca Pruna a ales sa povesteasca pe contul personal de Facebook experienta neplacuta al carei protagonist fara voie s-a trezit. „O chestiune de bucurestean, fara legatura cu justitia. Aseara, cateva minute dupa ora 10, la metrou la piata Victoriei. Vreau sa imi cumpar o cartela, domnul din ghereta dedicata imi spune ca nu imi poate da niciuna, casieria s-a inchis la orele 22, el e numai paznic. Constatare: automate pentru cartele nu exista”, povesteste Raluca Pruna, admitand ca paznicul s-a oferit sa o lase sa treaca, a se citi sa sara peste bara aceea de acces, lucru cu care nu a fost de acord.

Concluzia ministrului la aceasta realitate total incomoda e ca asteapta o reactie de la compania care administreaza transportul in subteran. „Invataminte: dupa ora 22 fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider. Ma gandesc ca e anul Domnului 2016, intr-o capitala europeana. (…) PS Poate Metrorex aude si ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit, adica cu bilet?!”.

Ramane acum de vazut daca oficialul guvernamental va si primi un raspuns la aceasta chestiune.

sursa foto: facebook/Raluca Pruna

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger