AcasăPoliticaRasturnare de situatie. Trump a depasit-o pe Hilary Clinton in cel mai...

Rasturnare de situatie. Trump a depasit-o pe Hilary Clinton in cel mai recent sondaj

Cel mai recent sondaj in privinta cursei pentru cea mai inalta functie in SUA scoate la lumina o situatie inedita, in sensul in care pentru prima oara candidatul sustinut de republicani in batalia electorala din toamna il devanseaza pe cel al democratilor.

Concret, daca pana acum Clinton il devansa pe Trump, din cate anunta luni CNN, postul TV care a si solicitat realizarea sondajului, magnatul a ajuns sa se situeze cu trei procente inaintea senatoarei, intr-un sondaj realizat dupa recenta Conventie Nationala a Partidului Republican, mai precis in intervalul 22-24 iulie (vineri-duminica). Asadar, in timp ce candidatul republicanilor este cotat cu 48% din intentiile de vot, sotia fostului lider american, Hillary Clinton, se bucura doar de 45%.

Desi nu e vorba de un avans prea mare, pentru Trump este o reusita considerabila, tocmai pentru ca a reusit sa o depaseasca in sondaje pe principala sa contracandidata in cursa pentru Casa Alba. De aici si reactia sa de recunostinta, adresata sustinatorilor, prin intermediul contului oficial de Facebook. „Multumesc”, a scris, simplu, afaceristul-politician, pe reteaua de solicitare, in dreptul unei capturi cu rezultatele sondajului.

sursa foto: Facebook/Donald Trump

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger